Einde 2010 hebben wij met enkele vastberaden kameraden de handen in elkaar geslagen om de 'Vossenjacht'-zoektocht op te richten voor de vele recreatieruiters die ons samenbrengt in een toffe en vooral ontspannen sfeer.

****************

De Vossenjacht-zoektocht gaat steeds door het laatste weekend van mei.

Even alles vergeten en genieten van de natuur vanop de rug van het/uw paard. De ongedwongen toffe sfeer onderweg te midden van onze schitterende omgeving maakt van dit evenement een unieke en onvergetelijke ervaring.

De locatie van ons evenement is rustig gelegen aan de rand van het duinengebied (Hoge Blekker) ideaal voor oneindige wandelingen te paard en op een boogscheut van het strand. Verschillende ruiterpaden leiden paard en ruiter door het schilderachtige duinengebied van de Hoge Blekker in Koksijde en St.Idesbald, St. André, Oostduinkerke en de Groenendijk. Alsook de Doornpanne, Schipgatduinen de Witte Burg en Noordduinen. Allen zijn samen goed voor 235 hectaren!! Deze natuurgebieden zijn ongetwijfeld de grootste troef van onze badplaatsen. Een wandelparadijs voor paard én ruiter...

.